Bli med på laget

Vår største suksessfaktor er våre dyktige og dedikerte medarbeidere! Med aktivitet i hele verdikjeden fra hav til bord, utfører vi hver dag arbeidsoppgaver som spenner over svært mange ulike fagområder.

Velkommen som jobbsøker!

Sjømat er fremtiden, og vi ønsker å lede an i kampen om å få flere til å spise sunn, bærekraftig og velsmakende mat fra havet. Insula Norge og Hvitfisk er lokalisert fra Havøysund i Nord, til Oslo i sør, og tilbyr en rekke spennende arbeidsplasser fra hav til bord. Felles for våre 500 medarbeidere i Norge er en genuin kjærlighet til havet, faget og tradisjonene, og stolthet over det vi får til. Sammen skal vi bidra til en bedre verden gjennom kjærlighet til sjømat. 

Ønsker du å være med å gjøre en forskjell? Vi kan vi ha bruk for nettopp deg. 

Visste du at Insula Norge og Hvitfisk har både hvitfiskanlegg, produksjonsselskaper og salgsselskaper? Det betyr at vi har ansatte som dekker et bredt spekter av fagkompetanse, og et hav av muligheter for deg som ønsker å være med å løfte sjømatnæringen.

Innhold

Et hav av muligheter

Hovedtyngden av våre dyktige ansatte arbeider med næringsmiddelproduksjon, salg og økonomi. Men vi har også ansatte som arbeider med forretningsutvikling, markedsføring, produktutvikling og innovasjon, IKT, kvalitet og HMS for å nevne noe. Sammen sørger vi for å tilby spennende sjømatprodukter av ypperste kvalitet, og at effektiviteten og mattryggheten ivaretas fra fisken tas i land, til den serveres som ferdig måltid i restauranten, på hotellet eller i nærbutikken.

Vi er i hele Norge

Insula Norge og Hvitfisk har vokst raskt de siste årene, og veksten har i hovedsak kommet fra ervervelse av sterke og tradisjonsrike sjømatbedrifter i Norge. Vi har hovedkontor på Leknes i Lofoten, salgs- og markedsselskap i Oslo, fabrikker i Gjerdsvika, på Leknes og i Oslo, – og ikke minst 3 flotte hvitfiskanlegg i Båtsfjord og  Havøysund og Vardø.

Du er viktig for oss!

Vår jobb er å produsere og levere den beste sjømaten til kvalitetsbevisste forbrukere i hele Norge. Når du jobber sammen med oss i Insula Norge og Hvitfisk, er du en viktig brikke i et stort felleskap av sjømatkompetanse, med lokal tilhørighet og stolthet.

I Insula Norge og Hvitfisk har vi troen på at det er mulig å lykkes med sjømatproduksjon og videreforedling i Norge. For å lykkes, trenger vi ansatte som verdsetter kvalitet og hardt arbeid, som bidrar til et godt og trygt arbeidsmiljø, og som trives i en arbeidshverdag preget av omstilling og vekst.

Sjømat er fremtiden

Bli med på laget!

Hos oss er vi alle svært viktige for at vi skal levere sunn, bærekraftig og velsmakende mat til det norske folk. Vi er dedikerte og hardtarbeidende og er alle opptatt av å ha det bra på jobb – sammen!

Er du MODIG, NÆR og ENGASJERT? Har du lyst til å jobbe med fantastiske råvarer fra havet?  

Vi gleder oss til å møte deg.

Ledige stillinger

Laster inn...

Fant du ingen ledige stillinger som passer deg?
Vi er alltid på utkikk etter dyktige kollegaer! Åpne søknader kan sendes til HR-leder Norge, Merete Fæste Jentoft.

Kontakt oss

Insula AS

Havet 45
N-8370 Leknes
Norway

+47 76 08 70 00
post@insula.no

Sosiale media