Om oss

Vårt mål er å produsere og levere den beste sjømaten til kvalitetsbevisste forbrukere!

Insula Norge og Hvitfisk er lokalisert fra Vardø i Nord, til Oslo i sør, og vårt hovedfokus er utvikling, foredling og salg av fisk og sjømatprodukter. Vår strategi er å være en komplett tilbyder av sjømat til dagligvare- og storhusholdningsmarkedet, med Norden som vårt hjemmemarked. 

Lofotprodukt AS – vårt første selskap – så dagens lys i 1994 på Leknes i Lofoten. En fantastisk vekst og utvikling gjennom suksess i markedet og oppkjøp av selskap i hele verdikjeden førte til etableringen av konsernet Insula i 2015. Fra vårt hovedkontor på Leknes i Lofoten, ledes en rekke sterke og tradisjonsrike sjømatbedrifter som alle har som mål å produsere og levere den beste sjømaten til kvalitetsbevisste forbrukere.  

Vår bedriftsportefølje består av en rekke sjømatbedrifter i Norge, og totalt sysselsetter vi rundt 500 dyktige og dedikerte ansatte. Sammen representerer vi solid, tverrfaglig kompetanse tilknyttet foredling og salg av sjømat fra hav til bord, og et felles mål om å bidra til økt sjømatkonsum for en sunnere og mer bærekraftig verden.  

Vår visjon og våre verdier

Sjømat er godt for kroppen og bra for miljøet. Forbrukerne velger sjømat når den smaker godt og er enkel å tilberede. Det skal vi sørge for!

Slik gjør vi samfunnet sunnere og mer bærekraftig. Og slik holder vi en stolt sjømat-tradisjon levende og i fortsatt utvikling.

Innhold

Vår visjon

En bedre verden gjennom kjærlighet til sjømat

Fangst og foredling av ressurser fra havet har gjennom generasjoner vært livsgrunnlaget for kystens befolkning. Gjennom kjærlighet til havet, faget og tradisjonene, i kombinasjon med innovasjon og nytenking, sørger våre selskaper for at havets delikatesser når ut til et stadig større marked. 

Våre verdier

Vi er modig

Vi tør å investere i innovasjon og nye muligheter. Vi satser for å skape verdier for forbrukere, kunder, lokalsamfunn og eiere. Vi tør å ta grepene som må til for å drive lønnsomt.

 

 

Våre verdier

Vi er nær

Vi er nær havet, fisken, lokalsamfunnene, våre ansatte, kundene, eierne og ikke minst forbrukerne. Vi har vært her lenge, og vi blir værende langt inn i fremtiden. Vi tar ansvar hele veien – fra fisken fanges i havet og helt til den er på middagsbordet. Vi er nær hverandre, bryr oss, viser omsorg og lytter til dem rundt oss.

 

 

Våre verdier

Vi er engasjert

Vi er dedikerte, hardtarbeidende og fremoverlente. Vi legger hjertet vårt i det vi gjør og er stolte av resultatene vi skaper sammen. Humor, arbeidsiver og glede gjør at vi alltid yter det lille ekstra.

 

 

 

 

 

 

Har du spørsmål til oss?

Så hyggelig du er interessert i Insula Norge og Hvitfisk. Send oss gjerne en mail på post@insula.no så svarer vi deg innen kort tid.

Kontakt oss

Insula AS

Havet 45
N-8370 Leknes
Norway

+47 76 08 70 00
post@insula.no

Sosiale media